Dames-en Herenkapsalon Haar-O-Theek

Kenmerkt zich door kwaliteit, service, klantgericht en een gemoedelijke sfeer.

Tips van de kapper.

Iedereen wil graag een mooie bos haar. Lang haar is vrouwelijk, sexy maar vaak ook beschadigd. Zeker bij lang haar zijn de punten wat vaker droog en gespleten. Dat betekent dat de haarschubben niet meer goed op elkaar aansluiten. Wat je dan krijgt is geen glans maar een dof resultaat.

Knippen

Het splijten van de haarpunten kan zich naar boven toe werken maar door regelmatig naar de kapper te gaan voorkom je deze gespleten haarpunten en blijft het haar er glanzend en gezond uitzien.

Hoofdhuid

Een gezonde hoofdhuid is erg belangrijk voor mooi en gezond haar. Bijvoorbeeld met behulp van een Aziatische hoofdhuidmassage. Deze massage zorgt voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid.

Verzorging

Gebruik om de dag of dagelijks een milde shampoo voor jou haartype geschikt. Goed uitspoelen en vervolgens breng je een conditioner aan. Deze masseer je in de droge haarpunten en laat je even zitten. 1x per week kan je je haar een extra boost geven door een herstellend, voedend of vochtverzorgend masker te gebruiken. Deze breng je vanaf de haarpunten aan en laat je 10 tot 15 minuten zitten. Het haar kan je eventueel met een grove haarkam uitkammen en vervolgens goed uitspoelen.

10 Redenen waarom je je haarproducten bij de kapper moet kopen!


Haar dat snel vet wordt, futloos haar, een droge hoofdhuid… Allemaal veel voorkomende problemen. Gelukkig is dit écht te voorkomen: lees hier meer ...........

Verzorgend en gemakkelijk; dat is de color shampoo van Alcina


Haarkleur heeft vaak te lijden gehad van invloeden van buitenaf. Denk hier bijvoorbeeld aan zon, zout van de zee maar ook het slecht verzorgen van gekleurd haar.

Gekleurd haar vraagt dus om een speciale verzorging. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om gekleurd haar niet te vaak te wassen. Water bevat namelijk chloor en mineralen die de kleur van uw haar vervagen.
Een speciale, verzorgende shampoo voor gekleurd haar zorgt ervoor dat uw kleur zo lang mogelijk helder blijft. Daarom is het gebruik van een kleurshampoo echt een aanrader.
De color shampoo van Alcina is niet alleen een shampoo die de haarkleur beschermt maar het haar ook meteen verzorgt. De shampoo is gebruiksklaar en geeft het haar een ultieme glans.
Het resultaat is een:
• Een ideale kleurbeleving;
• Een milde reiniging;
• Een intensieve glans.

De color shampoo’s van Alcina zijn verkrijgbaar in de kleuren: goud, zilver, rood, bruin en recentelijk toegevoegd de kleur koper!

Bellen
Map
Info