Dames-en Herenkapsalon Haar-O-Theek

Kenmerkt zich door kwaliteit, service, klantgericht en een gemoedelijke sfeer.

Team Haar-O-Theek.

Ons team bestaat uit enthousiaste en goed opgeleide kapsters, welke regelmatig trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van mode, vaktechnische ontwikkelingen, productkennis en visagie (vraagt u gerust eens naar een dag make-up om kennis te maken met onze fantastische make-up lijn van Alcina).

Allemaal hebben ze één overeenkomst; een passie voor mooi, verzorgt en gezond haar.

Uw haar!!


Anieta.

Anieta is de eigenaresse van de kapsalon en is vanaf haar 17e werkzaam in de kappersbranche. Zij heeft in meerdere kapsalons ervaring opgedaan in Sneek, Amersfoort, Zeist, en Leusden. In 2003 is ze als zzp'r begonnen met een kapsalon in Bloemkamp (Bolsward). Zodoende is zij uitstekend in staat om u op zeer professionele wijze van advies en een goed zittend kapsel te voorzien.

Daarnaast wordt deze ervaring uiteraard gebruikt om de reeds aanwezige kwaliteit van het aanwezige personeel naar een nog hoger niveau te brengen.

Jellie

Is bij de overname mee gegaan.

Ook zij heeft ruime ervaring opgedaan in meerdere kapsalons. Er is voor ons niets belangrijker dan u, als klant, optimaal te kunnen adviseren (gevraagd en ongevraagd) bij haar- en hoofdhuid problemen of bij het onderhouden van uw kapsel.


Optimaal plezier van het haar is uw doel!!

Optimaal haar is ons doel!!

Bellen
Map
Info